Tarieven & vergoeding


Eerste consult: 100 euro
Ieder vervolgconsult: 65 euro

Na de behandeling worden de consulten aan de balie voldaan, waarna u een nota ontvangt die u vervolgens zelf kan indienen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Indien men langer dan 1 jaar de chiropractor niet heeft geconsulteerd zijn wij genoodzaakt een nieuw algeheel onderzoek af te nemen. Dit wordt als eerste consult berekend.


Vergoeding en verzekering

Onze chiropractors zijn geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Daardoor worden de consulten door veel ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. De vergoedingen verschillen per maatschappij en afgesloten polis. Informeer bij uw verzekeringsmaatschappij naar de voor u geldende vergoedingen en voorwaarden of kijk op www.chiropractievergoeding.nl
Een afspraak maken

Er zijn veel artsen, neurologen, orthopeden die verwijzen naar onze praktijk in Bergen op Zoom.
Maar u heeft geen verwijzing van de huisarts nodig om een afspraak te maken.


Een afspraak annuleren

Indien u een afspraak niet kunt nakomen, dient u dit uiterlijk een dag van tevoren vóór 17:00u telefonisch te melden. Afspraken voor maandag kunt u in het weekend tot uiterlijk maandagmorgen 08:00u kosteloos annuleren.

In alle andere gevallen zijn wij genoodzaakt voor een niet nagekomen en/of niet tijdig afgezegd vervolgconsult € 60 bij u in rekening te brengen. Afzeggen per e-mail is niet mogelijk. Wij willen graag iedereen kunnen helpen. Het is heel vervelend als wij een plaats voor u bezet houden, waar iemand anders graag gebruik van zou maken. Ook u kunt een keer acuut onze hulp nodig hebben...

Onze chiropractors

Laurent Van Belle DC DACNB

Afgestudeerd in 2010 aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth (UK). Sinds 2016 ook Diplomate of the American Chiropractic Neurology Board en gespecialiseerd in de chiropractische functionele neurologie.

Lees meer →

Anne-Gaëlle Madec DC

Afgestudeerd aan het Institut Franco-Européen de Chiropractie en sinds 2010 gespecialiseerd in pediatrie, zwangerschap, Neuro-Organisation Technique en Neuro-Emotional Technique.

Lees meer →

De Boulevard Noord 2
4617 HD Bergen op Zoom
Nederland